Tisková zpráva VELVET R3VOLUTION 2K10 "The end"

Festival VELVET R3VOLUTION 2K10


Rok 2010 se pro nás stal přelomovým. Podařilo se nám sestavit fungující stroj jménem DOODLE production , který letos stál za pořádáním celého festivalu. Věříme, že jste letos ocenili práci všech, kteří se na festivalu podíleli. Z těch hlavních - (Jarda Melichar (hlavní pořadatel, dramaturg, produkce, komunikace,grafika, Press centrum),  Monika Řezáčová(produkce, komunikace), David Martiňák (produkce, Press centrum), Peca Polášek (produkce), Eva Olšinová, Dušan Vitaloš (catering), ) a spousta dalších, které tu nelze všechny jmenovat, bez kterých by ale festival nemohl proběhnout tak dobře, jak proběhl. Svědčí o tom i stovky kladných komentářů na našich stránkách i na našem facebooku, za které děkujeme!


Mezi pozitiva letošního ročníku, které bychom rádi zmínili, patří například luxusní toalety se stálou službou, splachováním, toaletním papírem a umyvadlem. Zaregistrovali jsme na ně skvělé ohlasy . Spokojeni jsme také byli s fungováním Bezpečnostní agentury G&P Guard s.r.o. , která letos zajišťovala ostrahu  pro naše návštěvníky.

VIP vedle hlavního podia jsme letos poprvé vybavili samostatným  barem a luxusním posezením, kde se mohli potkávat jak VIP, tak novináři i interpreti. Chtěli bychom také poděkovat návštěvníkům, že se ve většině případů řídili pokyny našeho pořadatelského teamu a usnadnili hladký průběh festivalu. a. Vyskytly se i drobné problémy s neukázněností některých návštěvníků při parkování (blokování ostatních návštěvníků případně záchranných složek) . 


Hudební program byl letos zvládnutý kvalitně a věříme, že se návštěvníci skvěle bavili. Program na stagi byl vyvážený a nabídl širokou paletu stylů. Od domácí špičky, přes famózního a skvělého JOHNA B.,


Ač hodnotíme tento ročník pozitivně, stále máme spoustu detailů, nad kterými se vážně zamýšlíme .Díky návštěvnosti letošního ročníku jsme se dostali do minusových čísel a je tak na programu otázka co dál  s VELVETEM a zda nadále tento projekt ponechat v Přerově.

V současné době je na nějaký definitivní závěr velmi brzo.Pravdou je,že nás oslovili lidé, kteří nám nabídli možnost spolupráce a je tak možné, že další ročníky VELVETU opustí Přerov a možná i Moravu.Čekají nás tedy teď usilovná jednání a na samém konci příjde naše rozhodnutí, o kterém Vás budeme informovat.

Za náš team jen tolik, je nám upřimně líto , že jsme nuceni zvažovat přesunutí akce do jiné lokality, ale letošní ročník naznačil,  že město Přerov a jeho okolí nemá zřejmě tak silnou posluchačskou základnu, aby se akce s půlmilionovým rozpočtem v regionu byla schopna zaplatit.


Děkujeme všem návštěvníkům za to, že jste dorazili a stali se součástí atmosféry a historie VELVETu R3VOLUTION 2K10, děkujeme všem mediím za jejich podporu a v neposlední řadě děkujeme našim partnerům za jejich pomoc, bez které bychom festival nemohli uskutečnit. Jsou to především: Restaurace AISA, Secozvuk.cz, legalizace.cz, Interiery podlahy Kusák, Sportfun.cz, Mercox.cz, SETY.CZ a samozřejmě mediálním partnerům RÁDIU HANÁ A PŘEROVSKÉMU DENÍKU. Také děkujeme desítkám menších partnerů, na které zde již nebylo místo.

PS: Dovolte mě ještě jedno osobní poděkování, které patří celému teamu.DĚKUJU VÁM, DAVIDE,MONČO,PECO,EVO,DUŠANE hlavně za to, že jste to se mnou vydrželi a dali jste do celé akce vše co jste mohli a hlavně jste překonali i mé nálady a já vím, že jsem Vás musel někdy dost štvát :).

                                                             

                                                                                                                                                                                                                                                Jarda Melichar